Sep 10, 2016

Cuti Raya Haji !

Assalamualaikum.

Seriously its beeeeeen a very long time since the last time i posted in here.

Takdelah lama sangat actually, baru je post. Haha. Btw yes, would like to share about yesterday's story.

Minggu ni takde kuliah sangat so i did spend my time dekat kedai di PKP. Maklumlah bisnes dengan kak salmah kan. Kebetulan bas jam 9. Decided untuk tunggu dekat SI dengan tirah.

I actually tried to spend time dengan si asmak kholilah yang busy dengan kerja dia. Tapi tulah, tak menyempat. Oh ya. I bought 2 packets of cat foods last night, tapi lupa nak ambil so it ended hilang begitu saja. Pastu pagi tu beli lagi untuk si kitty kembar. Bawak balik satu untuk rakyat jelata dekat rumah.

Long story short. Ptg tu asalnya nak buat surprise eching caring lah kot nk gi tempat asmak kerja. Konon gue mau beliin makanan untuknya. Tapi takde pulak prebet available so tergendala camtu la plannya. Last2 tidur sebab dah frustrated sangat. Suha gerak dalam maghrib camtu sebab dia dah nak balik singapore, then gerak gi si dengan tirah pastu naik bas balik.

Cuti raya kali ni dapat cuti seminggu full.
Alhamdulillah. :)

So sekarang dekat rumah with family ha~

Ok. Tu je cerita dia. Takde mende best pun. But for the start, yes, i will update more entry yang berguna. Dah lama tinggal dunia blogging.

Terima kasih sebab sudi baca!

Salam sayang,
Faa izmir.

Salam aidiladha!

Sep 8, 2016

Promosi Kemasukkan Ahli Baru Kasturi Emas.


Hanya dengan komitmen serendah RM299 sahaja, Tuan/Puan akan dapat :
1. Lima botol Parfum Naturel.
2. Beg Starter pack.
3. Flyers.
4. Kertas tester.
5. Buku resit untuk tempahan.
6. Buku SOP sebagai rujukan dan panduan.
Dan beberapa perkara yang kami sedia untuk rangkaian keluarga kami SAHAJA bagi memudahkan dan memasarkan produk kami 👍🏼
7. Latihan dan perkhidmatan atas talian.
8. Class / Group Support.
9. Personal Coaching.
10. Business Opportunity Presentation.
11. SILVER CARD MEMBERSHIP.
12. Royalti bagi setiap belian produk rangkaian.
13. Komisyen bagi setiap pendaftaran ahli.
14. Maximum Profit bagi setiap jualan.
15. Dan lain-lain lagi...
Menarik kan? :)
Misi : Hak Wangi dan Sihat, Hak Semua. Justeru, potensi pasaran dalam industri wangian naturel ini sangat besar!
Jom kita jana pendapatan tambahan bersama2 Team Kasturi Emas. 👍

berminat? boleh terus hubungi saya melalui 
Fb : Farhana Izmira Cj atau instagram : Kasturiemas_Besut_Nilai .

-Farhana izmira-
fragrance consultant Of Kasturi Emas

Jul 26, 2016

Rumah asma

Terima kasih banyak2 asmaaaaa! :')
Terima kasih belanja makan , kek dan semuaa la. Seronok naik motor , redah hujan, shopping sama², borak sama2 sampai tido lewat, pergi sana sini dan semua la yang kita berdua tahu apa kita buat.
Terima kasih sebab sudi terima saya jadi tetamu dekat rumah awak selama seminggu! Ni first time tido rumah kawan jauh dan lama tau! 😂 terima kasih sangat wuwuwu terharu.
Jangan sedih2 saya balik nah. Kalau rindu saya, boleh lah wasep terus. Wifi dkt rumah awk kuat jugak tu . tapi kenapa aok selalu balas wasep saya lambat? Ha kantoi. Hahaha. Best tak ketupat sotong? Weheee seronok duk dkt rumah awk. Seronok dpt main air. Selesa dgn keluarga n sedara mara aok..saya memang selamba sket. Kih3. Banyak kenangan manis 😂😂 rasa nak nangis sebab terharu huhu.

Jazakallahu khairan jazak. Blaja kereta n test motor tu elok2!

Salam sayang~ 😘❤💕