Sep 9, 2017

CARI JODOH - Sedang mencari calon pasangan hidup?

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalamualaikum semua. 😄
Dikesempatan ni, Faa nak share dengan korang satu cerita,

alkisahnya kawan Faa, lepas grad hari tu dia pun tergerak hatilah nak cari jodoh. Katanya selama ni dia selalu bertepuk sebelah tangan masa di Universiti.

Jadinya kali ni dia tekad. Dia nak try cari jodoh guna satu laman website Cari jodoh muslim ni. Maka dia pun sign up lah. Tak lama lepas tu, ada sorang lelaki ni approach dia, mintak nak taaruf semua.

Bila kenal-kenal, dah taaruf, lelaki tu berkenan, dia terus masuk meminang!
Bulan satu ni insha Allah dah nak bernikah dah mereka. Alhamdulillah.

Sekejap je kan, senang je tengok diorang jumpa jodoh.

Itulah orang kata, kalau Allah nak bagi jodoh ni, macam-macam cara Allah akan datangkan, kadang tak terjangka. Sebab tu, kita kena usaha untuk cari jodoh.

Nak usaha macam mana? Macam-macam cara. Kena banyakkan doa semoga Allah permudahkan. Haa website baitul jannah yang kawan faa guna tu, ni faa nak bagi link dia. Korang boleh sign up / daftar dan cuba. Insha Allah, faa doakan semoga korang dapat bertemu jodoh yang baik untuk korang.

incase kalau korang jumpa jodoh lepas join website ni, jangan lupa bagitai Faa ye! :D

ha ni linknya tau. klik dekat bawah ni.

https://baituljannah.com/join/wardahsakinah

selamat bertemu jodoh!

salam sayang,
faaizmir.

Aug 28, 2017

DROPSHIP DIPERLUKAN

PENDAFTARAN DROPSHIP DIANZ & FREE COACHING #TEAMIZMIR

Terbuka untuk semua yang minat untuk berbisnes, terutamanya pelajar di seluruh Malaysia. Jom sertai kami & dapatkan manfaat berikut :

✔ Tanpa Modal
✔ Free coaching daripada panel² terlatih yang berpengalaman dalam bisnes.
✔ Income minima RM300 sebulan
✔ Team members yang supportive
✔ Bahan² untuk promotion disediakan.

Jom whatsapp iz kalau berminat!

0179164550

#dianztrustedagent #teamizmir #dianzemira #dropship #kerjakosong #dianzvitamin

Dianz Vitamin Jerteh

Kenapa mesti cuba DIANZ VITAMIN?

🌸 MUDAH! Hisap je macam makan gula-gula
🌸 TAK PAHIT! Rasa masam-masam manis
🌸 Keberkesanan seawal 7 HARI
🌸 Kulit CERAH di wajah dan seluruh badan
🌸 Menghilangkan PARUT & JERAWAT
🌸 Sesuai juga merawat JERAGAT, KULIT KUSAM & KULIT BERMINYAK

🌸 Kelulusan KKM yang terjamin dengan adanya no MAL (MAL16095012NC) & nombor kawalan meditag

🌸 Dijamin HALAL

Berminat? Jom dapatkan stok promosi extra 5 biji untuk setiap botol. whatsapp :

0179164550

0179164550

cod area Besut (Terengganu)
✈Postage ke seluruh Malaysia.

#dianzvitamin #dianzvitaminbesut