Jul 26, 2016

Rumah asma

Terima kasih banyak2 asmaaaaa! :')
Terima kasih belanja makan , kek dan semuaa la. Seronok naik motor , redah hujan, shopping sama², borak sama2 sampai tido lewat, pergi sana sini dan semua la yang kita berdua tahu apa kita buat.
Terima kasih sebab sudi terima saya jadi tetamu dekat rumah awak selama seminggu! Ni first time tido rumah kawan jauh dan lama tau! 😂 terima kasih sangat wuwuwu terharu.
Jangan sedih2 saya balik nah. Kalau rindu saya, boleh lah wasep terus. Wifi dkt rumah awk kuat jugak tu . tapi kenapa aok selalu balas wasep saya lambat? Ha kantoi. Hahaha. Best tak ketupat sotong? Weheee seronok duk dkt rumah awk. Seronok dpt main air. Selesa dgn keluarga n sedara mara aok..saya memang selamba sket. Kih3. Banyak kenangan manis 😂😂 rasa nak nangis sebab terharu huhu.

Jazakallahu khairan jazak. Blaja kereta n test motor tu elok2!

Salam sayang~ 😘❤💕

May 10, 2016

Penghujung Kisah.

Otw balik daripada seminar.
Apakah ummi nadiyah ada disini? Namanya ada tapi malu nak bertegur sapa.
10/5/2016

Dah nak habis sem. Rasanya ini biar aku saja yang faham.
Last week, ada ahli SPP yang datang.
Kali ini, orangnya bukan yang seringkali aku jumpa.
Kali ini, makin susah ujianNya.

Banyak benda aku belajar. Yang pasti, ada banyak kenangan pahit yang aku tak ingin dicoretkan disini.

Apa yang berlalu itu sudahlah. Biarlah berlalu. Tak guna diingat lagi.

Teruskan hidup, kita tabah.

Mar 21, 2016

21 Mac 2016 - Gembira !

Bismillah.

Rasanya dah berkarat dah blog ni. Banyak luangkan masa pada blog lain.
Rindu nak update panjang-panjang beserta gambar untuk kenangan :D

Alhamdulillah. Untuk permulaannya,

Semester dua ini berjalan dengan baik. Awal dimulai dengan program hiking ke broga. Buat sesi dengan encik kamil,
Ada keluarga jaksa yang membahagiakan dan sebagainya. :D

Oh ya , birthday lepas, 9 mac 2016. Alhamdulillah dah berusia 22 tahun. Dan ya, ramai juga wish. Jaksa kkaadj , Gua3 , pathfinder etc~ Dah post dekat instagram :D dan paling best, ya.mantan jaksa kk1!  asma' aishah nusra ainur fazrul ikram rashdan celebrate late nite birthday !! Dan paling seronok bila bonda dan keluarga pun ingat weeehoo~
Rindu family and relatives .

Alhamdulillah. ^^

Terima kasih Allah kerna mengurniakan orang yang banyak membantu dalam hidup ini.

Thanks juga kepada tanatorn Up , Arif dan semua. Jazakumullahu khairan kathira.

Minggu ni hectic. Banyak assignment. Walaupun banyak benda membuatkan aku rasa down, tp insya Allah banyak hikmah atas semua ini. Alhamdulillah 'ala kulli hal. :)

Alhamdulillah.

P/s : esok nk gi tgk munafik dgn iza :D