Aug 28, 2017

DROPSHIP DIPERLUKAN

PENDAFTARAN DROPSHIP DIANZ & FREE COACHING #TEAMIZMIR

Terbuka untuk semua yang minat untuk berbisnes, terutamanya pelajar di seluruh Malaysia. Jom sertai kami & dapatkan manfaat berikut :

✔ Tanpa Modal
✔ Free coaching daripada panel² terlatih yang berpengalaman dalam bisnes.
✔ Income minima RM300 sebulan
✔ Team members yang supportive
✔ Bahan² untuk promotion disediakan.

Jom whatsapp iz kalau berminat!

0179164550

#dianztrustedagent #teamizmir #dianzemira #dropship #kerjakosong #dianzvitamin

Dianz Vitamin Jerteh

Kenapa mesti cuba DIANZ VITAMIN?

🌸 MUDAH! Hisap je macam makan gula-gula
🌸 TAK PAHIT! Rasa masam-masam manis
🌸 Keberkesanan seawal 7 HARI
🌸 Kulit CERAH di wajah dan seluruh badan
🌸 Menghilangkan PARUT & JERAWAT
🌸 Sesuai juga merawat JERAGAT, KULIT KUSAM & KULIT BERMINYAK

🌸 Kelulusan KKM yang terjamin dengan adanya no MAL (MAL16095012NC) & nombor kawalan meditag

🌸 Dijamin HALAL

Berminat? Jom dapatkan stok promosi extra 5 biji untuk setiap botol. whatsapp :

0179164550

0179164550

cod area Besut (Terengganu)
✈Postage ke seluruh Malaysia.

#dianzvitamin #dianzvitaminbesut

Aug 25, 2017

RAWAT LUKA DAN PARUT DENGAN DIANZ

PARUT LUKA EKSIDEN SEMBUH SELEPAS CONSUME DIANZ

Baru seminggu lepas consume dianz vitamin, luka eksiden makin kering dan makin sembuh.

Dianz mengandungi vitamin c & e serta kolagen yang sangat bagus untuk merawat luka dan membaiki sel kulit yang rosak.
Highly recommended untuk orang yang baru lepas eksiden. Lelaki dan perempuan, semua boleh consume dianz! 😍

#dianzvitamin #dianzvitaminc #dianzvitaminjerteh #dianzvitaminbesut

Aug 11, 2017

Syampu Bayam Nurulgold Vegeoil Spinach Shampoo best!

Tadaaa~
Ni lah dia Nurulgold spinach shampoo! 😍 Syampu bayam organik yang sangat helokk untuk merawat segala masalah rambut.




Rambut & kulit kepala korang sensitif? Tak sesuai pakai syampu yang mengandungi bahan kimia merbahaya yang dijual dipasaran? Bila guna syampu biasa rambut makin gugur? Ha cubalah syampu bayam ni. 😉

Aug 9, 2017

JUSTICA SWEET 17

JUSTICA SWEET 17
Pengumuman khas kepada semua penggemar wangian #justicasweet17 , kami ada beberapa botol stock terakhir untuk last edition.

Jika anda berminat untuk dapatkan Justica Sweet 17 ini,
boleh segera whatsapp kami untuk maklumat lanjut.
www.wasap.my/60179164550


*First come first serve
Boleh tengok gambar dan testimoni di Instagram kami ya.
ig : @kasturiemas_besut_nilai
Farhana Izmira
Fragrance Consultant of Kasturi Emas
#justica #sweet17 #justicasweet17 #kasturiemas #honeyapple