Apr 6, 2013

Pengakhiran asasi undang-undang uitm shah alam 2012/2013 , Lwa02I, exam dan cuti~

 Assalamualaikum,
tanggal 6 april 2013, sabtu..
Alhamdulillah dah habis dah paper economics yang ditakuti sangat tu..dengan berakhirnya exam final kali ni, maka berakhirlah asasi law kami~ wahhh..excited gitu..
tapi yang pastinya sedih sebab bakal meninggalkan rakan-rakan yang terchenta :')
masing-masing akan further study dekat tempat lain-lain..bila laa pulak nak jumpa ye?
mungkin bila dapat kad kahwin daripada mereka? krik3 :))

sebelum balik tadi, sempat jugak peluk-peluk berposing-posing~
seriously sedih..

exam~

will miss this cats~

luv you girs :')
ain, kawan drpd sekolah n skali asasi~

muka happy lepas jawab eco !


girls you cool ~ :')

lwa02I :')


bank tempat wajib utk ambik duit selang dua hari. haha :D dekat dc. i will miss u atm bimb.

Ain~ ohmaii :')


mata bengkak konon study hard gittew..mungkin terlebih tido, maka eyebags berleluasa. haha :D
ya, sedih nak habis asasi..zaman asasi zaman paling best ! buat macam-macam, belajar macam-macam..belajar tentang kehidupan, tentang persahabatan .. pahit manis masam masin payau semua ada..
Esok ana bakal bertolak balik ke terengganu~ selamat bercuti semua. Exam? tawakkal kepada Allah, kita dah usaha, serahkan selebihnya kepada Dia..cuti 5 bulan, perancangan? tak tau lagi.
menunggu keputusan exam, muet dan upu, doakan ya?

semoga keputusannya yang terbaik..amin..
hihi~
sesungguhnya ukhuwah itu manis kerna ikhlas demi Allah.
saya sayang awak semua~
sebak ohh nak tinggal uitm , #uitm dihatiku :')
thanks dato' sahol,
thanks lecturers,
thanks makcik pakcik dc,
thanks pakcik2 driver bas dan teksi,,
thanks kawan-kawan..
I will miss all of you , I will miss shah alam,

InsyaAllah kalau ada rezeki sambung study dalam selangor, kita jumpa lagi yaa~

p/s : nak buat video untuk kelas lwa02I , dah banyak kumpul vids n pics..tapi tak sempat lagi, cuti nanti ana pos dalam youtube ler yaaa~ ^__^

sekian,
salam sayang,
faaizmir
1.40am
7/4/2013
1A0113
mawar
uitmsa~

2 comments:

  1. salam..akak,ade x lg nota2 asasi undang2 sem 2?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm mimi.. ada, tapi tak semua la. nak ke? :)

      Delete