Feb 2, 2013

Chinese New Year @ MidValley~

Assalamualaikum ~

yeayy ! for the first time keluar jalan-jalan sorang-sorang dekat Midvalley tadi (2/2/2013). actually , kawan I *nak menggedik sket guna I, I untuk Izmira okayy* ada je datang, tapi dek kerana terlalu feeling tengok movie korean The Tower dekat cinema sampai mata muka hidung semua merah, so suruh beliau dan rakannya balik dulu.(sorry korang,and sorry budak yang busy tu,aku x simpan dalam hati pun ah,chillex) malu uols malu~ tapi satu cinema tu nangis kot, cerita The Tower sangat best , sedih , kelakar, memang berbaloi laa kalau uols tengok kat pawagam sekarang  :')
 cerita ni pasal bangunan berkembar yang ada masalah sikit, pastu meletup masa diorang tengah ramai-ramai buat parti perasmian dan sambut krismas-eve. memang sedih laaa..sebab ada pasal ayah nak selamatkan anak dia, couple, mak dengan anak, dan kesungguhan ahli bomba dalam menjalankan tugas. Last part yang I sebak sangat-sangat bila kapten bomba tu korbankan diri dia untuk selamatkan mangsa-mangsa terakhir yakni watak-watak utama ni. ahli bomba yang lain nangis,pastu masa kawan kapten ni bagitau dekat Isteri kapten ni yang kapten dah mati, terus I pun tak tahan..eh tak, sebelum tu lagi, time kapten tu nangis sebelum dia letupkan bahan api untuk selamatkan mangsa terperangkap tu, dia hantar voice message kat isteri dia.. sebak sangat,orang sebelah I dah nangis..keluar dari cinema, mata semua dah merah. I bagi 5 star dekat movie ni ~
ni lepas tengok movie, mata merah,tambah2 tengah sedih time tu. 2 in 1 laa~
oh ye~ CNY celebration jelas terasa dekat Midvalley ni..Cantik tengah-tengah midv tu diorang gantung tanglung, tambah pulak tadi ada persembahan gendang dengan akrobatik Chinese. Ohmaiii ~ Jatuh hati bertambah-tambah dekat chinese tradition ni. I yang memang berhasrat nak kawen dengan orang cina ni pun apa lagi, teruja makngahh, serba merah semuanya tadi. kenapa laaa I pakai hitam putih. semangat ke-lawyer-an betul lah. haha~
meriah kan tanglung dia ~

warna-warni~

ni diorang tulis nama dalam bahasa cina..nak jugak tapi x reti,hoho..

muka letih + demam + excited~

takde orang nak duduk dekat kerusi tu, sebab model dia tengah amek gambar ni . haha~

ni baby tu dah duduk ~ 

merah kann ~ *teruja*

encik naga ni tak bergerak-gerak pun. 

cantik kan? nak beli untuk anak sendiri, baru sedar xde anak lagi. haha :)
Nak baju ni, tapi harga ratus-ratus. alamak ..=.="
video


p/s : orang lain snap pictures semua guna android, I je guna fon cikai. cikai pun gambar okay mehh. :p


that's all from me ~
gong xi fa choi ! <33

faa izmir
12.04am
3/2/2013
uitm salam

No comments:

Post a Comment