Dec 30, 2012

Good Bye 2012

Assalamualaikum.
hai hai .



actually , a bit , uhh i mean so sad , again, sad sad sad but still cannot cry , aihh ~ cry maa. hahaha. *annoying sia kan ana?

Alhamdulillah walhamdulillah. hari ni dah 31 december 2012 lah korang !
bermakna , tahun 2012 dah nak meninggalkan kita. :') so , sedih lah . sebab tahun ni banyak sangat benda yang dah jadi kat ana . *hai , saya faa :))* sempat lagi nk introduce diri sendiri ceh. haha ok laa, seriously ana rasa tahun ni paling best , paling sedih , paling happy , paling macam-macam lah. huhu..

sebab ? macam-macam sebab ~ meh meh ana nak listkan sikit. huhu ^^

Januari : cuti SPM ~ masa ni sibuk cari kerja dekat sekitar jerteh tu..tapi, tak dapat jugak. hewhew. :p disebabkan frust sangat takleh kerja, maka membawa diri ke Ipoh, spent time dengan twin terchenta CIK SYIRA . hehe.

Februari : masa ni,still dekat Ipoh, sangat best gittew~ ma and ayah dtg jemput lepas amek abang long ana . hehe.

Mac : besday saya hari ni. :') pastu , amek result pun hari ni. Alhamdulillah , dpt 7A. selebihnya? biarlah rahsia :) . ana amek 11 subjek, jangan tak tahu~

April :  Masa ni , jadi ustazah sambilan dekat smib , sekolah menengah imtiaz besut . macam-macam time ni , latih budak bicara berirama and forum , with fifi and mizah . rindu nak tolong cikgu dalam bilik guru~ :')

Mei : Dok asrama, tapi tanpa peraturan uols, sebab i jadi warden. Hahahaa, warden tak bertauliah weee~ yang tak best , putus kawan dengan bestfriend, ops , ex-bestfriend. jangan tak tahu, putus kawan pun ada jugak zaman sekarang.sebab ? entah, dia pentingkan diri sendiri.sangat-sangat.

Jun: dapat tawaran masuk UITM Shah Alam ! kos? asasi undang-undang KPTM.  mestilah excited , masuk daftar dengan excitednyaa~

Julai: mula  segeng dengan warga uitm , wahh terharu ~ :') diorang sangat baik !

Ogos : time ni, waktu Merdeka, saya balik rumah syira dekat ipoh. hehe. tiket encik gogo yang belikan. thanks weh ~ dia warga ipoh. ex-cr yang superb ! pastu lepas raya balik sini, bas rosak. =.=".

September baru nak kenal dunia kot. hehe. tapi banyak nangis sebab stress. weehee~ apa ni faa.. entahlaa, ana tak tau tp siyez, anak arnab mati ana nangis. haha. =.=" lagi, tak ingat laa.

Oktober:  ada final exam , pastu cuti sem ! hohoho, excited. masa ni pun baru tengok cinema, baru tau apa itu overnight. cehh jakun kan? huhu..

November: masa ni , cuti ~ heaven ahh. haha. last-last november dapat bff baru ohyeahh alhamdulillah ya Allah. yang lain pun ada bff semua. tapi yang ni special sikit. siapa? awak lahh, yang tengah baca ni, :p saya sayang awak. terima kasih sebab jadi kawan. friend rocks yeah ~ :) dan juga MUET!

Disember: Start kuliah balik , sangat excited walaupun dapat result yang entah apa-apa. huhu. tapi alhamdulillah takde repeat. huhu. pastu , entah , banyak tau..Sekarang ni pun tengah update-blog dengan sebak.happy nak sambut 2013 kot..dan sedih nak ucap selamat tinggal dekat 2013.

Entahlaa, sebenarnya banyak lagi lah yang berlaku , tapi ana amek secara general lah kan. so di kesempatan ini ana , faa @ farhana , izmira. ira, mira. apa-apa je lah.. :)) nak minta maaf , mintak halal semuanya. dan , saya juga dah maafkan dah halalkan semuanya~
:')

semoga tahun 2013 akan memberi seribu satu makna pula kepada kita , azam ? nak jadi lagi cemerlang daripada sebelum ni. hehe. azam banyak sangat sebenarnya, takleh nak describe kat sini, panjang sangat kalau nak list. hehe.

yang baik jadikan pegangan, yang buruk jadikan keinsafan. *ayat baru*
salam akhir tahun daripada ana~

lots of love,
faaizmir~
3.45 am,
31 dec 2012
:) <33

2 comments:

  1. nice entry . visit my blog http://themustachestory.blogspot.com/

    ReplyDelete