Jan 1, 2013

2013 aku datang~

Assalamualaikum ,


hai hai ^^
gatal muka nak buat video , tapi malas pulakk campur malu dekat roomate gittew~ almaklumlahh malu ahh, nnti dikatanya faa nak meniru retiss kita mat luthfi :)) Mat Luthfi  ohsemmm ! so faa ended it up dengan klikk klikk kletang kletuuk menaip di papan keyboard untuk blog ni. haha. =]

Alhamdulillah dah tahun baru . azam tahun baru ? mesti lah berjaya dalam segalanya, dunia, akhirat. family, suami, anak, cinta dan sebagainya. ehh eheh, faa apa  ni faa? haha, serious ckp laa blogger sekalian, mesti laa kita nak yang terbaik kan kan? yang specialnya tahun ni, start tahun baru sebagai seorang mahasiswi, sebelum ni daripada tadika lagi start tahun baru sebagai budak sekolah. haha. :p so semoga tahun baru ni memberi seribu satu makna, kerahmatan dan keberkatan gittew.aminn~
"jauhi maksiat dan kelalaian, tingkatkan keimanan dan ketaqwaan ~ ^^

Malam tadi pergi I-city dengan bella dan anis kononnya nak celebrate new year, tapi orang ramai bersesak-tolak so kitorang decided untuk balik seawal mungkin. balik bilik, faa continue buat assignment je, pukul 12 tepat keluar bilik sebab budak-budak ni semua jerit tengok bunga api dekat i-city tu. korang celebrate dekat mana new year ? aihh sedih pulak sebab faa ingat nak pergi solat hajat dengan ceramah ustaz azhar, tapi tak dapat pergi sebab pengangkutan takde. takde org nak temankan. T.T so, spent time dgn my syg2 cik anis n bella dekat i-city. tu pun jalan kaki. <3 korang.

oh yaa, sebelum tu, nak share sikit pasal video yang havoc faa rasa, hari tu main petik2 tali gitar secara rambang sebab tak pandai main sangat . nak practice tapi macam malas je. haha. so ni video daripada laptop tapi record balik guna hp. havoc kan? menakutkan je. dedicated to hang, ni yang faa nk tunjuk tapi tak sempat rituu..
video
menakutkan tengok muka tu. =.=" btw gitar tu warna biru, mcm x nampak sgt kan?

so alhamdulillah kelas berjalan macam biasa, assignment datang melimpah ruah macam coklat ! wehhee seronoknya~ yang paling excited faa nak belajar , citu @ fundamental of shariah~ eh ehh btw , mesti ada yang konfius kejap bahasakan diri aku, ana, faa pulak. hewhew.. aku tu, biasa laaa kn, ana means saya in arabic, boleh jugak maksudkan ana sebagai nama coz nama saya farhana ~ then , faa is my nick majoriti kawan dekat mlife, twitter and sn guna and ana sendiri selesa guna faa, as it is my commercial name gittew, haha~ *poyo sebentar. apa pun, atas keselesaan kita lah kan, tapi ingat , dalam islam, tak elok panggil orang dengan nama yang dia tak suka, sebab rasulullah larang tu.so jangan nak ejek kawan-kawan ke apa ke ya?
jadi sekadar ini untuk entri hari ni, selamat tahun baru semuaaaaa~




:)

salam sayang,
faaizmir,
uitm shah alam,
1 januari 2012,
10.43 malam

No comments:

Post a Comment